BINE ATI VENIT PE SITE-UL HOTELULUI MON JARDIN

CAZARE IN DELTA DUNARII

Cazare in Delta Dunarii la hotelul Mon Jardin!

Pentru o vacanta de neuitat, cea mai potrivita alegere este oaza de lux, liniste si confort asigurata de hotelul nostru, cea mai moderna unitate de cazare din Delta Dunarii, cu facilitati si servicii de 4 stele.
Hotelul este inconjurat de parcuri cu alei si bancute pentru relaxare, de piscine cu sezlonguri si umbrele pentru plaja si de o terasa acoperita, dotata cu barbeque pentru petreceri in aer liber, teren de sport si teren de joaca pentru copii.
Cazarea la hotelul nostru va deschide poarta catre Delta Dunarii, univers spectaculos, care trebuie explorat.
Delta Dunarii nu este doar cea mai mare delta din Europa, ci este o rezervatie naturala unicat, din 1990 Delta Dunarii fiind declarata rezervatie a biosferei. Delta Dunarii reuseste sa catalizeze forta si vibratia naturii intr-o impletire a apelor, plantelor si vietuitoarelor, ca o mare de calm in agitatia zilelor noastre.

Prezentare Hotel Mon Jardin

Linia generala de rafinament si bun gust o veti regasi in conditiile de cazare.

Hotelul nostru va pune la dispozitie 9 camere duble economy, 6 camere duble standard, 11 camere duble standard cu vedere la Dunare, 9 family rooms, 2 apartamente dotate cu tot confortul, la inaltimea calificativului de cazare de 4 stele pe care il are hotelul: aer conditionat, minibar, Tv color, telefon, uscator de par, halate si prosoape pentru piscina, room service, internet wireless gratuit (in spatiile comune) .

Hotel Mon Jardin este locul in care spectacolul naturii se imbina perfect cu confortul si tehnologia. Hotelul nostru va pune la dispozitie facilitati precum: parcare pazita pentru oaspetii care sosesc cu masinile proprii si ponton de acostare pentru cei cu ambarcatiuni proprii.

Pe langa toate acestea puteti beneficia de transport catre locurile de pescuit si manastirile din nordul Dobrogei.

Hotel Mon Jardin ofera conditii excelente nu doar pentru relaxare si agrement, dar si pentru intruniri de afaceri. Pentru conferinte, congrese, team-building-uri si training-uri va oferim o sala pentru 100 persoane dotata cu echipamente de ultima generatie dedicate acestui domeniu de activitate: video proiector, flip chart, speaker sistem, internet etc.

Cazare & croaziere in Delta Dunarii

CAMERE

Cazare

Bucurati-va & Petreceti clipe de neuitat la Hotelul Mon Jardin

.
VERIFICA DISPONIBILITATE CAMERE

CEL MAI BUN RESTAURANT

Specialitati culinare din Delta Dunarii

Mese traditionale. Borsul de peste si mamaliga.

CONTACT
„O placuta surpriza !!
A fost o alegere minunata pentru evenimentul organizat, din toate punctele de vedere : atat al locatiei deosebite, al serviciilor oferite de personalul „Mon Jardin” cat si al frumusetilor naturale.
Desi am participat la un eveniment organizat de companie, multi colegi si-au manifestat dorinta de a reveni in acest loc chiar in aceasta vara !
Plimbarea organizata pe canalele din Delta Dunarii a fost o experienta incredibila si o intalnire autentica cu frumusetile naturale ale Deltei Dunarii .
Multumim pentru serviciile ireprosabile si un ambient minunat !

Narcis Popescu , OMV PETROM SA

Cazare & croaziere in Delta Dunarii
Croaziere in Delta Dunarii

CROAZIERE IN DELTA DUNARII

Croaziere

  • Croaziere pe bratele Dunarii, catre gurile de varsare Sf. Gheorghe si Sulina.
  • Nava are un restaurant de 80 de locuri, climatizat si dotat la cele mai exigente standarde, bucatarie, bar si terasa pe puntea superioara.
  • Servirea mesei de pranz in restaurantul navei.
  • Teambuilding-uri, mese festive, degustare de vinuri, petreceri private
CONTACT

CU AMBARCATIUNI IN DELTA DUNARII

Excursii

  • Vizitarea padurii subtropicale LETEA si a cailor salbatici.
  • Plimbare in Delta Dunarii.
  • Excursii la Sulina si Sfantu Gheorghe, pana la varsarea Dunarii in Marea Neagra.
CONTACT

LOCUL UNDE IDEILE DEVIN REALITATE

Locatie intalniri de afaceri, team-building

Pentru conferinte, congrese, team-building-uri si training-uri va oferim o sala pentru 100 persoane dotata cu echipamente de ultima generatie dedicate acestui domeniu de activitate: video proiector, flip chart, speaker sistem, internet etc.

CONTACT

SERVICII

Profesionale

Cazare & croaziere in Delta Dunarii

„Atmosfera minunata sustinuta de caldura si profesionalismul personalului .
Multumim ca ati avut grija de noi. Cazarea la hotelul Mon Jardin din Delta Dunarii, o experienta memorabila!”

MONA MUSAT, SIEMENS

„Doresc sa va multumesc pe aceasta cale, in numele Tuborg Romania, pentru serviciile excelente oferite de „Hotel Mon Jardin”. Serviciile de cazare in Delta Dunarii, bucataria traditionala si amabilitatea personalului condus de domnul Director Gigi Chiscop au lasat amintiri de neuitat pentru grupul nostru.”

GABI TROIA, NATIONAL SALES DIRECTOR, CARLSROM BEVERAGE CO.