De fiecare data, sejurul a fost superb! Mon Jardin este cu siguranta locatia mea favorita din Delta Dunarii. Conditiile de cazare, serviciile, piscina, plusul oferit de posibilitatea unei excursii cu vaporul hotelului, sau cu una din salupe – totul este la superlativ. Iar mancarea si oferta de vinuri locale sunt fabuloase. In special storceagul si borsurile de peste! Mai trebuie adaugat si accesul usor, pe asfalt. In curand, plimbarile pe faleza vor intregi zilele. (S.T)

Adevărată poartă, spre Delta Dunării. Locație bună pentru cazare, zilnic se pot face deplasări, cu barca(trăsuri trase de mulți cai, minim 250 ) spre toate locațiile din Deltă, de la Chilia, Letea, Caraorman, Perișoru, Portița+alte trasee. (U.P.)

Condiții de cazare excelente, personal amabil și atent la detalii, mâncare buna și plimbarea cu vaporul, de neuitat.
Mulțumim! Pe curând! (M.L.)

Locatie buna pentru Delta. Accesibila, cazare buna, diversitate servicii, flexibilitate, mancare foarte buna, personal amabil. (D.I.)

Pentru cei care cauta un loc linistit, cu servicii de calitate, conditii excelente si atmosfera primitoare acesta este locul ideal.
Am fost incantati atat de conditiile de cazare, de curatenia si linistea resortului cat si de calitatea serviciilor personalului. De la amabilitatea receptionerilor pana la calitatea preparatelor bucatariei, de la profesionalismul ospatarilor pana la curatenia si dotarile camerelor. Recomand pentru mancare excelenta, liniste, explorarea Deltei, piscina, amabilitatea personalului, dotarile moderne si priveliste fantastica. (I.M.)

Wow…… foarte, foarte frumos!
Totul la superlativ, de la cazare, restaurant la excursii opționale in Delta Dunarii. (I.I.)

Locația pe malul Dunarii,mâncarea excelenta, în condiții de cazare impecabile si cu posibilitatea sa vezi frumusețea naturii, te face, sa tot revi. Super vacanta! (M.D.)

Contactati-ne!

Un agent specializat asteapta sa discutati despre planificarea vacantei in Delta Dunarii, la Hotelul Mon Jardin!

Sunati azi!

Apelati 0240 545 511!

Contactati-ne!

Contactati-ne pe Email

Trimiteti-ne un email cu informatiile pe care doriti sa le aflati, sau intrebari despre cazarea in Delta Dunarii.

Un agent este gata sa discute cu Dvs.

Email la adresa office@hotelmonjardin.ro!

Trimiteti-ne un email!

CONTACTATI-NE AZI

Rezervati-va vacanta in Delta Dunarii la Mon Jardin!

BOOK NOW